Va candida pentru Primărie sau Parlament. Florescu: Plec din postul de prefect cu fruntea sus

Ciprian Florescu va fi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. Instalat în funcţie, în aprilie 2017, fostul vicepreşedinte al social democraţilor gorjeni a declarat că primeşte cu braţele deschise noua oportunitate. Florescu a apreciat că s-a descurcat foarte bine în rolul de prefect, iar predecesorul său va trebui să-i slujească în acelaşi fel pe locuitorii judeţului.

“Dacă această propunere se va materializa, voi face tot ceea ce este posibil şi tot ceea ce-mi stă în puteri să nu dezamăgeasc pe această funcţie şi să-mi fac treaba cel puţin la fel de serios cum mi-am făcut-o pe celelalte funcţii pe care le-am ocupat. Plec de pe această funcţie cu fruntea sus, am conştiinţa cât se poate de împăcată că am încercat să mişc lucrurile, am făcut lucruri buine, iar dacă cineva consideră că am greşit trebuie să şi argumeneteze. Sunt conştient că ar fi fost mult mai multe lucruri de făcut, însă poate cel care va veni după mine va reuşi să finalizeze proiectele pe care eu le-am demarat şi să iniţieze altele în folosul comunităţii gorjene”, a declarat, la acea oră, încă prefectul.

Florescu a recunoscut, în sfârşit, că-şi propune să candideze în 2020. Cel mai probabil o va face la alegerile locale.

“Discut tot mai serios cu colegii în ceea ce priveşte o candidatură, fie la alegerile locale, fie la alegerile generale din toamna anului viitor”, a admis fostul lider social-democrat.