Vâlceni, la furat prin Târgu Jiu: Laptop sustras dintr-un magazin din mall

Doi tineri din Râmnicu Vâlcea au fost reținuți de polițiștii gorjeni în urma unor furturi comise pe raza municipiului Târgu Jiu.

La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Acesta, la data de 18 ianuarie a.c., ar fi profitat de neatenția unui consultant vânzări din cadrul unui magazin de electrocasnice, situat în incinta unui hipermarket situat pe strada Termocentralei, din localitate, și ar fi sustras un laptop, de pe un raft unde era expus la vânzare, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 3.000 lei.

Totodată, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au mai reținut pentru 24 de ore un alt tânăr de 22 de ani, tot din Râmnicu Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Respectivul, la data de 8 ianuarie a.c., ar fi sustras din incinta unui magazinului de electrocasnice, situat pe strada Victoriei, din Târgu Jiu,  o boxă portabilă, creând un prejudiciu în curs de estimare”, a transmis IPJ Gorj.

 

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză.