Vedetă Radio ZU, mesaj de la Târgu Jiu: Poate învață și primarii din alte orașe lecția asta

Răzvan Popescu, o voce a Radio ZU cunoscută în toată România, a transmis fanilor un mesaj de apreciere a stării de normalitate găsită în Târgu Jiu. Concret, realizatorul radio a fost încântat de faptul că a putut alerga pe pista de atletism a Stadionului Municipal, laolaltă cu alte persoane din mulțime, o abordare a autorităților locale care nu se regăsește în multe localități din țară.

Mi-am propus în vacanța asta să vad doar lucrurile bune din Romania, că de nasoale are cine să se ocupe. Am alergat pe noul stadion din Târgu Jiu care arată fabulos. Dar ce e cu adevărat de lăudat e faptul ca primăria permite oricărui <<amărât>> doritor de mișcare să alerge pe pista de atletism. Poate învață lecția asta și alte primarii care pun lacătul pe bazele sportive pentru a le păzi de oamenii răi care vor să facă mișcare.
Primăria Municipiului Târgu Jiu”, a scris, pe pagina de socializare, vedeta Radio ZU.

În urma mesajului, primarul Marcel Romanescu a anunțat că stadionul aparține oamenilor orașului și este absolut normal ca doritorii de mișcare să poată folosi pista de atletism:

Iată că ideile noastre sunt tot mai apreciate și nu numai de cei de aici. Stadionul Municipal aparține cetățenilor acestui oraș și consider că este normal ca oamenii să poată folosi pista atunci când este liberă. Mă bucur că tot mai mulți apreciază acest lucru și înțeleg că tot ceea ce facem este pentru cetățeni”.