Viceprimarul Aurel Popescu insistă să-l aducă pe Liviu Dragnea la Târgu Jiu

Pesediştii gorjeni speră să aibă onoarea de a-l avea pe şeful partidului, Liviu Dragnea, la conferinţa judeţeană din primăvară. Adunarea este programată pe 3 martie, iar pregătirile sunt în linie dreaptă. Social democraţii din teritoriu aşteaptă acum doar undă verde de la centru.

“Suntem deja cu toţi delegaţii nominalizaţi pentru a participa la conferinţa judeţeană de alegeri. Mai aşteptăm reprezentanţii de la centru să fie de acord cu data, ora şi participarea la conferinţa judeţeană. Facem tot posibilul ca la conferinţă să participe şi preşedintele Liviu Dragnea, ar fi o onoare pentru noi şi sperăm ca timpul să-i permită să participe la acest eveniment important în viaţa organizaţiei judeţene”, a declarat Aurel Popescu.

Preşedintele PSD Târgu Jiu nu a exclus să mai apară surprize în ceea ce priveşte aspiranţii la funcţiile din cadrul formaţiunii politice.

“Lista este deschisă, competiţia este deschisă, fiecare dintre noi ştie că, în perioada rămasă, până la conferinţa judeţeană mai pot să apară surprize. Aşteptăm cu nerăbdare încheierea perioadei de depunere a acestor solicitări şi, la final, vom ştii exact care este formula pe care se va merge în perioada următoare la organizaţia PSD Gorj”, a spus Popescu.