Viceprimarul Tudor nu mai vrea dricuri parcate pe domeniul public

Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, vrea o privelişte mai frumoasă pentru locuitorii municipiului. Tudor este deranjat, în primul rând, de maşinile mortuare, dar nu este nici mare fan al operatorilor de cablu. Pentru a nu mai folosi parcările publice, reprezentantul primăriei este determinat să de o hotărâre “împotriva” maşinilor de serviciu.

“Dacă este nevoie voi iniţia un proiect de hotărâre prin care să reglementăm, mai clar decât este acum, parcarea maşinilor de firmă pe raza municipiului Târgu Jiu. Este deranjant că, din orice parte ai intra în acest municipiu, găseşti, în primul rând, parcate pe domeniul public, dricuri. Este o afacere, înţeleg, însă nu ne reprezintă ca imagine genul acesta de maşini. Este deranjant, de asemenea, că o parte a Căii Eroilor e transformată în parcare pentru maşinilie unui operator de cablu TV şi internet, care nu înţelege că trebuie să îşi asigure o parcare pentru aceste maşini”.

Tudor a mai spus că afaceriştii trebuie să caute soluţii pentru a nu sufoca municipiul.

“Târgu Jiu a devenit, pe de-a întregul, o parcare pentru tiruri şi remorci foarte mari. Mediul privat trebuie să caute o variantă de parcări pentru astfel de tiruri şi remorci, poate şi Primăria dacă va identifica un astfel de teren”.

Dacă planul lui Tudor are undă verde, cei care nu vor respecta regulile ar putea primi sancţiuni considerabile.

Articolul precedentExperţi din Petroşani cercetează cauzele exploziei de la Hurezani!
Articolul următorRomanescu: ”Nu se face parcare la Casa de Cultură!”