Video! Bărbat salvat de la înec de pescarii care credeau că au în cârlig marea captură

Trei bărbați au văzut moartea cu ochii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceștia scufundându-se cu barca în râul Mureș. Jandarmii și polițiștii au început căutarea lor, unul dintre ei salvându-se într-un mod inedit, și anume, agățându-se de linia unei undițe de pescuit. Pescarii, fără să știe ce se întâmplă, l-au scos din curentul puternic fiind convinși că sunt foarte aproape de mare captură.

Salvare dramatică pe râul Mureș în județul Arad, unde barca în care se aflau trei bărbați s-a scufundat, unul dintre aceștia având un handicap locomotor. Jandarmii, polițiștii și pompierii arădeni au plecat în căutarea lor.

Duminică noaptea, în jurul orei 00.30, din motive încă necunoscute, trei bărbați s-au aventurat pe râul Mureș, într-o barcă cu vâsle, al patrulea rămânând la mal, iar în momentul în care au ajuns la o distanță apreciabilă, barca a luat apă și s-a scufundat. Bărbații căzuți în apă au încercat să se salveze, însă au fost purtați în aval de curentul apei, iar la un moment dat, cei trei bărbați s-au depărtat unul de celălalt din cauza curentului puternic și a întunericului.

Bărbatul cu handicap locomotor s-a agățat întâmplător în linia unei undițe de pescuit, lansată de către un cuplu ce se afla la pescuit în acea zonă.
Crezând că este o captură uriașă, cei doi pescari au depus eforturi mari să-l aducă la mal. Surpriza a fost pe măsură în momentul în care și-au dat seama că <<marea captură>> este un om. Cei doi l-au scos pe bărbat din apă și au aflat împrejurările în care s-a produs acel eveniment, sunând imediat la 112.

Cei patru au fost recuperați și predați echipajelor de ambulanță în vederea efectuării unui consult de specialitate, având în vedere timpul petrecut în apă.

Nu au necesitat internare, fiind în afara oricărui pericol”, a transmis Jandarmeria Arad.