Vor să intre “în istorie” cu Europeanul de la Târgu Jiu!

Asociaţia Judeţeană de Box Gorj  are un mare merit că a adus Campionatul European Under 22 la Târgu Jiu.

Fără îndoiala, nu e lucru mărunt să concurezi cu oraşe importante din ţară sau cu o capitală  de renume, precum Bratislava, şi să câştigi organizarea unei competiţii internaţionale de box.

Mai marii Federaţiei au aprobat, iar apoi au susţinut, “demersul” gorjenilor, dar acum responsabilitatea e în curtea autorităţilor.

Nu de alta, dar poate constructorului de la Sala Sportului îi trebuia o motivaţie suplimentară să termine lucrările.

S-au făcut deja probe la instalaţia electrică de la Polivalentă, şi se pare că Decembrie este luna câştigătoare în ceea ce priveşte o investiţie al cărei termen de recepţie s-a tot amânat.

În orice caz, campionatul de box e la sfârşitul lui martie, iar acest lucru le de avânt organizatorilor gorjeni.

“Sper că o să fie un campionat organizat ca la carte, cum a spus şi domnul preşedinte FRB, de 5 stele, şi să rămână în cărţile de istorie”, au fost vorbele mari ale conducătorului AJB Gorj, Cătălin Brăilă.

“Federaţia Română de Box a depus eforturi să promoveze această nouă Sală a Sportulor din Târgu Jiu.  Este o provocare, această nouă bază sportivă va face posibile şi alte competiţii internaţionale”, a declarat, optimist,  şi viceprimarul municipiului, Aurel Popescu, care, până la meciurile europene, poartă negocieri cu Adrian Mititelu pentru a-i închiria stadionul.

Articolul precedentZero lei și zero bani la rectificare, pentru primăriile din Gorj
Articolul următorS-au vândut mașinile de la Pandurii!