Vrea şapte primării! Văcaru aşteaptă consilieri, şi de la PSD, şi de la PNL la Pro România

Secretarul general al Pro România, Alin Văcaru, este optimist în ceea ce priveşte alegerile locale din 2020.  Deputatul de Gorj vrea să-şi întărească echipa înainte de următoarea bătălie electorală şi crede că partidul din care face parte are capacitatea de a atrage consilieri locali din tot judeţul. După ce a analizat rezultatele de la europarlamentare, fostul prefect este convins că Pro România poate câştiga şapte primării, printre care Albeni, Dăneşti şi Jupâneşti.

“Prin decembrie, sunt foarte mulţi consilieri, şi de la PSD, şi de la PNL, care pot să plece cu o jumătate de an înainte de alegerile locale, fără să-şi piardă funcţia. Ar putea facă pasul şi spre Pro România, ar putea fi pe lista noastră sau ar putea fi candidaţii noştri în 2020.  Am câţiva colegi în cap, care au arătat că sunt apreciaţi în comunitatea pe care o reprezintă şi au o echipă frumoasă. Sperăm să luăm peste 7 primării”, a declarat Văcaru la Radio Infinit.

Văcaru a mai spus că Gabriel Coica şi Raul Dumitru ar putea fi printre pretendenţii la fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu.