Weber a înfrânt! Călinoiu se întoarce pe cai mari. Dar duminică vine Dragnea

Deputatul PSD Mihai Weber a anunțat prezența lui Liviu Dragnea la Târgu Jiu duminică, 3 mai, zi în care se preconizează instalarea unei noi conduceri a organizației județene.

”La ora la care discutăm, avem confirmarea președintelui partidului, domnul Liviu Dragnea, secretarului general, Codrin Ștefănescu, trezorierul Mircea Drăghici, de asemenea, Olguța Vasilescu, fostul ministru al muncii, președintele de la Dolj, domnul Manda și vicepremierul Daniel Suciu. E posibil să mai vină și alte persoane, deocandată discutăm despre cei care au confirmat și sper să nu fi intervenit ceva în programul domniilor lor. Am discutat personal cu persoanele pe care le-am enumerat și, v-am spus, asta este lista cu cei care au confirmat că vin la Gorj. Este posibil să mai vină și alte persoane, să ajungă și domnul Stănescu”, a spus, la Radio Infinit, Weber. 

Ziua cea mare ce ar urma să aducă înscăunarea lui Weber va însemna și reîntoarcerea pe cai mari în partid a lui Ion Călinoiu. Deși în vara trecută preconizatul președinte PSD Gorj nici nu voia să audă de o reactivare a fostului președinte al Consiliului Județean, Weber a anunțat cu propria gură că Ion Călinoiu va redeveni unul dintre oamenii din conducerea social-democrată județeană.