Weber anunţă că în câteva zile vom avea și alţi gorjeni în guvern

Pesediştii gorjeni care aspiră la o funcţie de secretar de stat vor afla în scurt timp dacă vor face parte din Guvern. Preşedintele executiv al social-democraţilor din teritoriu, Mihai Weber, a sugerat că un post de secretar de stat este ca şi acontat de judeţul nostru, dar asta nu e tot. În opinia deputatului, aceste numiri i-ar ajuta pe parlamentarii gorjeni să rezolve mai repede problemele semnalate de cetăţeni.

“Cu siguranţă vom avea câteva poziţii, am avut discuţii cu conducerea partidului, primind asigurări că vor fi poziţionaţi pe anumite locuri, locuri pe care am solicitat câteva persoane de la Gorj. Noi am discutat de 2 sau 3 persoane, dar sunt şi alţii pe care îi dorim în anumite poziţii, şi nu neapărat secretari de stat. Sigur că ne dorim cel puţin o poziţie de secretar de stat, pe care cred că o vom şi primi. După aceea, mai sunt şi alte funcţii care pot fi ocupate, care ne-ar aduce un plus. Ne zbatem pentru a avea uşi deschise actunci când mergem cu problemele din toate domeniile de activitate ale Gorjului”, a declarat Weber.

Liderul PSD a confirmat că şansele cele mai mari pentru a ocupa funcţii de secretar de stat le au Cristian Toader Pasti şi Mihai Prunariu, iar pentru alte 2-3 persoane sunt vizate posturi de directori sau subsecretari de stat.

 

Articolul precedentNucleara! Iriza îi spulberă pe Călinoiu și Cârciumaru și amenință că face praf alianța la Gorj
Articolul următorHandbalist legitimat la L.P.S. Târgu Jiu, alături de Naționala de cadeți, în Grecia