Weber își face echipă. Ișfan, prima mutare

Ion Isfan, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, este dorit în fruntea PSD Gorj. Mișcarea politică ar urma să se producă la anunțatele și re…reprogramatele alegeri interne din filiala județeană social-democrată. Propunerea vine din teritoriu, așa cum îi stă bine unui partid serios, de la care alegătorul trebuie să înțeleagă că deciziile vin de jos în sus, masele fiind cele ce impun prioritățile. Ion Bîrcă, primarul localității Turburea, este cel ce a vehiculat public numele lui Ișfan pentru funcția de secretar general al PSD Gorj.

”Majoritatea mergem pe tandemul Weber-Cosmin Popescu. Ca secretar general, voi merge și eu pe mâna domnului inspector general, Ion Isfan. Domnul Isfan este un om care a muncit pentru partid, face treabă bună, avem nevoie de el”, a declarat primarul Bîrcă.

Dincolo de colaborarea bună Isfan – Bîrcă, decizia edililului din Turburea nu poate fi în discordanță cu planurile tandemului pe care îl susține. Inspectorul școlar general ar urma să îl înlocuiască în funcție pe Gheorghe Milioasteanu, un apropiat al lui Florin Cîrciumaru, cel care înregistra listele cu candidați, în timp ce fostul primar din Târgu Jiu anestezia cu vorbe nemulțumiții din partid.

Dacă PSD-ul îl vrea, și el este dispus la efortul solicitat de ce-a de-a treia poziție statutară din organizația județeană. Asta transmite Ion Isfan, care spune că a fost interesat tot timpul pentru funcția de secretar general.

”Am discutat, pentru că nu de la mine au plecat lucrurile acestea. Tot timpul am spus, dacă partidul are nevoie de serviciile mele, cu drag muncesc. Vedem ce se întâmplă acolo. Oricum, concurența nu face decât bine partidului. Sunt oameni puternici în PSD, cu experiență politică, oameni deosebiți”, a declarat, pentru Pandurul, inspectorul școlar general.

 

Articolul precedentÎși bate joc Cîrciumaru de ei? Un director din Primăria Tg-Jiu va fi candidatul PSD pentru Târgu Jiu?
Articolul următorMeleşcanu îi mârâie în faţă lui Dragnea