Își bate joc Cîrciumaru de ei? Un director din Primăria Tg-Jiu va fi candidatul PSD pentru Târgu Jiu?

Nicolae Davițoiu, liderul Partidul Mișcarea Populară Gorj, a lansat o ipoteză ce poate arunca sondajul intern de la PSD Gorj în derizoriu. Potrivit celor afirmate de acesta, Partidul Social Democrat va propune drept candidat pentru Primăria municipiului Târgu Jiu o persoană cu imagine bună în oraș, dar care nu se află în răndul celor supuși testării publice. În condițiile prezentate de politician, Aurel Popescu, Adrian Tudor, Mihai Prunariu, Adi Cîmpeanu, Gabriel Giorgi, Romeo Chiriac, Ciprian Florescu și Luis Popa, subiecții sondajului, ar fi doar simpli iepurași falși după care să alerge celelalte partide. Totuși, rezultatele pot deveni argumente în lupta internă din partid.

  ”PSD are candidatul la Primăria Târgu Jiu, dar nu l-a băgat în sondaj”, a precizat, la Radio Infinit, Davițoiu, subliniind că persoana în cauză are o imagine bună în municipiu.

Liderul PMP nu a prezentat un nume, însă, potrivit unor discuții din cercuri politice, s-ar fi referit la un director din cadrul municipalității. Un alt nume neoficial este şi cel al unui om de afaceri, foarte apropiat de un cunoscut manager din Târgu Jiu.