Weber îşi începe mandatul cu avertizări: Există foarte mulţi pe banca de rezerve

Noul preşedinte al PSD Gorj, Mihai Weber, a intrat direct în pâine. Deputatul pune presiune pe echipa sa încă de la începutul mandatului de şef al organizaţiei. Weber a declarat că nimeni nu este de neînlocuit, iar în PSD nu se va merge cu jumătăţi de măsură. Liderul formaţiunii politice a mai spus că membrii partidului trebuie să lase la o parte ambiţiile şi orgoliile şi trebuie să facă doar politica social-democrată.

“În situaţia în care rezultatele nu sunt cele pe care le dorim, şi nu există implicare aşa cum ar trebui să fie, şi aici discutăm de toţi membrii din biroul de lucru, şi toţi vicepreşedinţii, să ştiţi că există foarte mulţi pe banca de rezervă, dornici să intre în această luptă. Şi alegerile europarlamentare vor fi un indicator, iar în funcţie de rezultat vom face analiza fiecăruia în parte. Atunci când discutăm de rezultate, discutăm de voturi, e normal. Sunt bătălii electorale extrem de importante, care nu vor fi uşoare. Aceste nume pot fi modificate în orice clipă, dacă nu ating anumite criterii de performanţă”, a explicat Mihai Weber.

Preşedintele PSD Gorj l-a avertizat şi pe Mihai Prunariu ca doreşte o explicaţie cu privire la presupusa candidatură a celui din urmă la şefia PSD Gorj. Weber recunoaşte că a auzit doar zvonuri în acest sens ,dar vrea să aibă o discuţie lămuritoare cu şeful de la AJF Gorj. Informaţia că Prunariu ar aspira la funcţia supremă a organizaţiei judeţene a apărut într-un ziar local.

“Nici până acum n-am înţeles-o (n.r. canidatura), probabil face parte dintr-o anumită strategie a domniei sale, în condiţiile în care a fost o perioadă de depunere a candidaturilor, şi domnul Prunariu şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte ştiind acest lucru, ca apoi, cu o zi înainte, să apară acea candidatură care nu s-a materializat. Probabil că are şi un răspuns la ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Weber.