Weber, iubitor de semeni, după ce PSD a invitat vârstnicii în calea coronavirusului

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a încercat să dreagă busuiocul după ce filiala județeană pe care o conduce a ajuns ”vedetă” pe plan național la capitolul ”așa nu”. Deputatul s-a trezit vorbind despre umanitate, despre ajutarea semenilor aflați la nevoie, în condițiile în care reprezentanții partidului său au încălcat sfaturile specialiștilor și au îndemnat persoanele vârstnice să își riște sănătatea, cerându-le să se deplaseze în plină pandemie COVID-19 la sediul PSD pentru a primi măști. Mai mult, într-un stil pur caragialesc, Weber a trecut din defensivă în ofensivă, încercând să victimizeze PSD,  catalogându-i pe cei ce au a invitat cetățenii de vârsta a treia să se protejeze drept politicieni care caută să obțină capital electoral.

Sunt puțin dezamăgit. Trebuie să dispară răutatea în aceste momente, frustrările, răfuielile politice. Nu își au rostul. Până la urmă suntem oameni, sunt chestiuni de umanitate. Credeți că acum e momentul să își facă cineva campania’‘, a declarat, potrivit presei locale, șeful social-democraților gorjeni.

Acesta i-a avut în vizor pe liderii PNL, Vîlceanu și Romanescu, despre care a spus că parcă nu ar fi gorjeni. În tot acest scandal național iscat de PSD Gorj, cetățenii județului se întreabă cum de unii au acces la mii de măști sanitare, iar ei nu găsesc una în farmacii.