Weber, reconfimare publică a lui Florescu: Este vârful nostru de săgeată! Unde va fi arcul?

Preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber, a avut o ieşirea publică în care a căutat să risipească orice îndoială legată de candidatura lui Ciprian Florescu la Primăria Târgu Jiu. Deputatul a încercat un discurs înflăcărat, la doar o zi după ce fostul prefect a dat impresia că ezită să îşi asume rolul de candidat pentru prima poziţie a municipalităţii. În timp ce actualul secretar de stat a punctat clar că vrea certitudinea formării unei echipe redutabile în jurul său, liderul judeţean al social-democraţilor transmite că echipa este deja funcțională. Şeful PSD Gorj a mai ţinut să arate că Florescu va fi vârful săgeţii partidului, însă nu a precizat unde va fi arcul şi restul săgeţii, de vreme ce fostul prefect va trebui să fie la serviciu, zilnic, la Bucureşti.

‘Pe zi ce trece cred tot mai mult că Ciprian Florescu va câştiga Primăria Târgu Jiu pentru că s-a format o echipă în jurul lui, îl susţinem şi are tot ce-i trebuie pentru a dovedi că este persoana cea mai potrivită şi cu cele mai mari şanse să ocupe poziţia de primar, a spus Weber.

Întrebat cum îşi va face Florescu campanie, el având serviciul la Bucureşti, Weber a precizat:

”Astea sunt lucruri care ţin de strategia noastră. Vă daţi seama, va veni, cu siguranţă va veni, se va implica. Ne aşteaptă un prim tur electoral acuma, într-o lună şi jumătate intrăm în campanie, va fi prezent cât mai mult timp, atât cât îi va permite să fie alături de echipa de la Târgu Jiu, pentru că el este vârful de săgeată şi ne-am concentrat, şi ne concentrăm pe el”