Weber, singura certitudine PSD pentru parlamentare: E posibil să fie surprize pentru mulți

Preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber, îşi doreşte un nou mandat de deputat. Acesta a dezvăluit că este în capul listei pentru Camera Deputaţilor, însă a spus că, deocamdată, prezenţa lui pe locul fruntaş este singura certitudine ce vizează candidaturile social-democraților gorjeni pentru Parlamentul României.

Weber a mai arătat că listele vor conţine şi anumite surprize şi nu a vrut să precizeze dacă Florin Cârciumaru, fostul primar al municipiului Târgu Jiu, va mai “prinde” un loc la Senat.

Aşa e normal, eu să deschid lista la Camera Deputaţilor, urmând ca celelalte nume să le aflaţi într-o perioadă destul de scurtă. E posibil să fie surprize plăcute pentru mulţi, pentru că noi ţinem cont de ceea ce îşi doresc oameni, de dorinţele gorjenilor. Nu voi face niciun fel de declaraţie privitoare la alte nume. Trebuie să trecem etapele statutare, normale, să avem o discuţie în Birou şi în Comitetul Executiv Judeţean, unde vom analiza fiecare propunere”,  a declarat, la Radio Infinit, Weber.

În altă ordine de idei, liderul PSD Gorj s-a declarat foarte mulţumit de rezultatele obținute la alegerile locale, chiar dacă a spus că este loc şi de mai bine.

Una peste alta, sunt foarte mulţumit de scorul obţinut. Am depăşit 40%, avem majoritatea în Consiliul Judeţean. Acesta a fost scopul principal”, a punctat Weber.