Zi neagră pentru Pandurii! A rămas fără asociați, trebuie să-și schimbe numele și nu poate executa datornicii stabiliți de instanță

Vremuri grele pentru clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Potrivit ultimelor informații, luni, 10 mai, Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj și Consiliul Local Târgu Jiu au reușit să se retragă din rândul membrilor asociați.

Aceasta veste nu este tot ce se putea întâmpla mai rău, Asociația Club Sportiv CEO Pandurii din Târgu Jiu este, mai nou, titularul Certificatului de Înregistrare Mărcii eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci din România pentru: CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 1963, marcă înregistrată și deținută o perioadă de Marin Condescu și Toni Mihail Greblă.

Marca a fost dobândită în 2020 de tânăra structură sportivă.

În condițiile date și potrivit legii, cei de la ASC CEO Pandurii cer ca echipa condusă din umbră Marin Condescu să își schimbe denumirea și emblema și să NU folosească în activitatea comercială un semn identic sau asemănător cu marca Pandurii Lignitul Târgu Jiu 1963.

 

De aici și alte necazuri, executarea silită a foștilor deja membri asociați pare să devină o mare problemă, fiind necesar acordul noilor deținător ai mărcii.

Revenim cu noi informații, de văzut poziționarea lui Marin Condescu.

Documente: