Florescu, în așteptarea desemnării: Plecarea lui Adi Tudor din PSD ar fi o pierdere

Ciprian Florescu a explicat, la Radio Infinit, cum de s-a ajuns la reproșurile transmise lui Adrian Tudor. Fostul prefect a arătat că viceprimarul a încălcat o înțelegere și și-a arogat statutul de candidat la Primăria Târgu Jiu, deși desemnarea nu a avut loc. Totodată, acesta nu crede că Tudor va pleca din rândurile social-democraților în cazul în care nu va fi alesul PSD pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, considerându-l unul dintre vârfurile partidului.

Eu am spus că Adi Tudor nu va pleca din PSD, pentru că a muncit în PSD. Este unul dintre militanții vechi și foarte muncitor, cu o activitate laborioasă. Plecarea lui Adrian Tudor ar fi o pierdere. Întotdeauna a fost unul din vârfurile organizației municipale și s-a implicat de fiecare dată. Nu poți să îi contești calitățile lui Adrian Tudor. Eu tot ce am discutat și unde mi-am arătat, nu neapărat supărarea, am fost puțin deranjat că de câteva săptămâni bune a încălcat cumva o înțelegere pe care o avuseserăm toți trei, eu, domnia sa și Aurel Popescu în ceea ce privește atitudinea noastră comună până la desemnarea candidatului. Să nu ieșim: eu voi fi, eu voi fi. Fiecare dintre noi puteam să spunem lucrul ăsta. Ar fi ieșit o bulibășeală, nu ar mai fi înțeles nimic lumea”, a spus Florescu.

După amânări în serie, șefii PSD Gorj au anunțat că la jumătatea acestei luni va fi prezentat și candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. Aurel Popescu, Adrian Tudor și Ciprian Florescu sunt social-democrații al căror nume a fost vehiculat cel mai des pentru o viitoare bătălie electorală la vârful municipiului.

Articolul precedentPlanuri pentru suspendare! Social-democrații gorjeni nu acceptă anticipatele, vor pielea lui Iohannis în băț
Articolul următorCiolacu a confirmat furtul banilor jurnalistelor din sediul PSD: Un incident minor, nu s-a ajuns la poliție