Aproape 800 de posturi, scoase la concurs de Poliţia Română

Poliţia Română scoate la concurs 770 de posturi de poliţişti şi personal contractual atât în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), cât şi la inspectoratele de poliţie judeţene.

Pentru informaţii despre posturile din cadrul IGPR se poate accesa adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, iar pentru posturile din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, adresa https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale.

„Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor”, informează un comunicat al IGPR transmis joi AGERPRES.

Articolul precedentAu răbufnit minerii!Condiții grele de muncă, administrația propune nici 8% plus la lefuri
Articolul următorBanii de centură, “confiscaţi” de Guvern

1 COMENTARIU

  1. […] Anul 2017 a fost un an cu adevărat „ucigător” pentru polițistul din stradă… L-am văzut „despuiat”, de: lege, dotare, venituri salariale și trimis să se lupte” de unul singur cu infractorii. I-am văzut pe acei polițiști uciși cu sânge rece și ne-am oripilat… politicienii au început să „trâmbițeze” că vor face și vor drege dar… nu s-a mai întâmplat nimic… . Doar un comunicat leșinat al I.G.P.R. că scoate la concurs 800 posturi vacante și că societatea nu trebuie să vadă cazul oripilant al pedofilului de la BPR: „Ştim că în aceste zile meseria de poliţist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un poliţist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ţi facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar aşa, dar îţi promitem că, şi în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să ştii că din echipa Poliţiei Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au linişte până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor”: http://jienii.ro/2018/01/11/aproape-800-de-posturi-scoase-la-concurs-de-politia-romana/. […]