Călinoiu și-a jignit la modul ordinar toți cunoscuții

Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, a avut o ieșire inexplicabilă în spațiul public, cu o singură postare pe facebook reușind să își jignească la modul ordinar toți cunoscuții.Atitudine de baron, om care este convins că poate oricând orice, un mod de a fi care nu se împacă nici pe departe cu rigorile impuse de o demnitate publică.
”Aici puteți observa o listă cu toți cei în care am încredere” este mesajul postat de Călinoiu, enunț ilustrat de o listă goală.
Auditoriu, format și din persoane publice, s-a grăbit să aprecieze răbufnirea actualului director de la  Serviciul de Gospodărire a Apelor, deși mesajul este mai mult decât jignitor, spune clar: pentru mine, TOȚI sunteți persoane în care nu pot să cred, nu prezentați încredere.
Fostul mare șef din P.S.D. a continuat gafele, ținând morțiș să frizeze ridicolul.Acesta a adăugat și un comentariu prin care decreta grav: ”Lista rămâne deschisă!”.
Călinoiu nu a precizat pe cine mai poate adăuga pe lista goală, atâta vreme cât tot însemnă tot și nimic nu mai poate fi în plus.
Răbufnirea directorului de la ape este o enigmă, mesajul nu e îndeajuns de explicit, a dezarmat sau se pregătește de o revenire în forță?
Articolul precedentMedalii pentru sportivii gorjeni, la campionatele balcanice din Turcia
Articolul următorIMPORTĂM MAI PUȚIN CĂRBUNE, DAR ÎNCĂ IMPORTĂM

1 COMENTARIU