Cârciumaru zice că pesediștii vor funcții, dar sunt un pic cam proști

Război pe toate fronturile în Partidul Social Democrat, se duc bătălii pentru putere la nivel central, iar în teritoriu tot mai mulți pesediști au început să își arate colții. Aceștia din urmă sunt nemulțumiți din cauza lipsei unor recompense venite de la partid, după ce în campaniile electorale au transpirat serios, dar nu pentru a trăi cu satisfacția platonică a gloriei social democrate. PSD centrează, PSD dă cu capul, asta într-o lume politică unde opoziția nu depășește condiția juniorului împins de regulamente într-o ligă în care se servește carne crudă la mic dejun, prânz și cină. La Târgu Jiu, cei doi viceprimari, Aurel Popescu și Adrian Tudor, au căutat să țină apele în matcă și au ieșit cu declarații care să alimenteze în continuare speranțele membrilor de partid. Campania pentru prezidențiale bate la ușă, iar cu o armată nemțumită în spate rezultatele bătăliilor pot fi intuite cu mult înainte.

În timp ce Popescu și Tudor spuneau că partidul face eforturi și caută soluții pentru recompensarea celor care au muncit în campanii, senatorul Florin Cârciumaru, șeful PSD Gorj, nu s-a sfiit să spulbere iluziile lipitorilor de afișe. Brutal de sincer, acesta a punctat foarte clar că PSD-ul nu prea ar avea oameni pregătiți care să preia funcții pe la deconcentrate, așa cum se așteaptă în organizația locală.

”Toți președinții organizațiilor din teritoriu au pus problema asta domnului Dragnea și domnului prim ministru, că în teritoriu toate unitățile deconcentrate sunt conduse de oamenii PNL, oameni de la alte partide. Noi nu am reușit să-i promovăm datorită faptului că pozițiile actuale de conducere sunt ocupate prin concurs. Este adevărat, toată această supărare nu este numai la Gorj și că toată lumea așteaptă după Codul Administrativ. Codul Administrativ, deocamdată, este la Senat, chiar la comisia pe care o conduc, comisia cu administrația. Nu am avut timp să văd cu ce punct de vedere vine guvernul, dar dacă e așa cum am văzut, discutat, și spunea domnul prim ministru, se va reorganiza toată administrația și funcțiile vor fi ocupate prin concurs.NOI NU AVEM MARI SPERANȚE CĂ PSD – UL VA PUTEA SĂ-ȘI PROMOVEZE OAMENII ÎN ACESTE FUNCȚII, PENTRU CĂ ORGANIZÂND UN CONCURS, CONCURSUL TREBUIE SĂ FIE CORECT ȘI OAMENII CARE SE DUC LA CONCURS, DACĂ ÎNVAȚĂ, NU CONTEAZĂ AVIZUL SAU SUPORTUL POLITIC”, a declarat la TV SUD Cârciumaru.

 

 

Articolul precedentRomanescu demarează investiţiile prin Ministerul Dezvoltării
Articolul următorPasiunea neștiută a ”gorjencei poleită cu aur”

1 COMENTARIU

  1. Eu sunt convinsa ca dl. Carciumaru a dat ultimul sau concurs pe vremea lui Ceausescu,de asta vorbeste dansul despre concursuri corecte, mai ales pe functiile de conducere…
    Eu il apreciez pe dl. Carciumaru pentru ce a facut cat a fost primar la Tg-Jiu
    ( unele actiunile contestate din diverse motive, desigur).
    Refuz sa cred ca este atat de naiv sa nu isi dea seama ca politicul primeaza la concursurile pe posturile de manageri…