Cîrțu, după meciul cu Poli Iași: Cred că spărgeam tot prin vestiare. Puteam să și pierdem meciul

Sorin Cîrțu, fost președinte al CSU Craiova, crede că jucătorii cu experiență puteau controla cursul jocului cu Poli Iași, meci încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce oltenii au condus la pauză cu 2-0.

 

Cred că dacă eram antrenor aseară (sâmbătă – n.red.) la echipa asta spărgeam tot prin vestiare, la ce s-a întâmplat. Și nu înțeleg deloc. Am o stare așa confuză.

Sentimentele sunt amestecate. Nici nu știi ce să faci: să critici, să încerci să cauți motive. Așa masochism cum este la echipa asta eu n-am văzut la nimeni. Nici nu știi ce să zici după prima repriză.

Primii pe care îi certam și le imputam ceea ce s-a întâmplat pe teren sunt jucătorii ăștia cu experiență: Bancu, Mitriță, Kurtic, Koljic, Mateiu. Pe ei i-aș fi certat primii. Nu poți să accepți să se întâmple așa ceva. Să ai un adversar în genunchi și apoi să faci egal cu ei.

După pauză a fost un joc economicos. Să încerci să joci din puțin, pe combinații scurte. N-am mai văzut nimic din ceea ce s-a întâmplat în prima repriză când au fost demarcări, centrări, verticalizări.

Apoi o jumătate de oră n-au existat și au fost dominați de o echipă care era în genunchi în prima repriză. Pe urmă din nou alte 15 minute cu agresivitate, încercând să întorci rezultatul și ai pus iar sub presiune adversarul. Puteam însă să și pierdem meciul”, a spus, pentru Fanatik, Cîrțu. 

Articolul precedentDSVSA Gorj: Interzis la comercializarea cărnii și a produselor provenite de la porcul din gospodărie!
Articolul următorMinistrul Muncii: Legea salarizării nu va permite sporuri mai mari de 20%. Venitul va avea o parte fixă și una pe criterii de performanță