Cîrțu: Putem obține performanțe remarcabile. Obiectiv, câștigarea tuturor trofeelor din România

Sorin Cîrțu, președintele C.S. Universitatea Craiova, a anunțat că, sezonul acesta, oltenii își propun câștigarea tuturor trofeelor puse în joc pe plan intern. Totodată, oficialul clubului din Bănie declară că locul doi ocupat la finele campionatului trecut nu ar trebui să fie motiv de supărare.

Băieţii trebuie să îşi dea restartSă nu se mai gândească la campionatul trecut şi la ceea ce s-a întâmplat în ultima etapă. Anul a fost unul bun, cu excepţia ultimului joc. Am vrea să repetăm parcursul bun din sezonul trecut, iar la final să ne luptăm pentru câştigarea campionatului. Nu ar trebui să fim atât de supăraţi cu locul doiPână la urmă, este cea mai bună performanţă a noastră, iar performanţele sunt făcute ca să fie depăşite. Prin mişcările pe care le-am făcut până acum, cu transferurile celor trei jucători, consider că putem obţine performanţe remarcabile. Trebuie să ne punem în obiectiv câştigarea tuturor trofeelor din RomâniaDe aceea ne antrenăm şi muncim zi de zi, ca să performăm”, a spus Cîrţu. 

Fostul internațional a rugat suporterii să sprijine echipa:

Rog suporterii ca şi în campionatul acesta să fie alături de noi şi să susţină în limitele posibilităţilor ceea ce facem. Vrem să ne bucurăm împreună de rezultatul final”.