Tudor, acid la adresa politicienilor care clamează salvarea C.E. Oltenia: Au un singur interes. Luptă să își salveze afacerile de acolo

Candidatul Partidului Verde la Primăria Târgu Jiu, Adrian Tudor, crede că, pe termen lung, politicienii nu mai pot salva Complexul Energetic Oltenia. Totuşi, fostul social democra spune că formaţiunea politică din care face parte, acum, este singura cu un plan după dispariţia cărbunelui. Soluţia constă în a găsi alternative care să înlocuiască această exploatare, cu sprijin european.

Mă distrează politicienii gorjeni care în fiecare zi ies cu acelaşi discurs: luptăm să salvăm CEO. Au un singur interes: luptă să-şi salveze afacerile pe care le au cu CEO. Suntem singurul partid care îşi asumă un proiect pentru a găsi alternative. Cărbunele se va termina la un moment dat. Ce facem? Parlamentarii de Gorj să ne spună în ce condiţii s-a acordat ajutorul de la Comisia Europeană de 251 de milioane de euro! De ce nu ies să spună câţi vor mai fi, în 5 ani de zile, angajaţi CEO?”, a declarat Tudor.

Fostul viceprimar a anunţat restructurări masive la gigantul energetic şi crede că angajaţii trebuie ajutaţi pentru a depăşi acest moment.

Cei care sunt aproape de pensie, să fie ajutaţi să iasă la pensie. Cei care pot deveni antreprenori, să fie ajutaţi printr-un proiect cu bani de la Uniunea Europeană, pentru că sunt 1.000 de miliarde de euro, alocaţi pentru a pune în aplicare tratatul Green Deal la nivel european. Avem prioritate în acest sens, pentru că suntem al 16-lea cel mai mare poluator din Europa. Dacă noi stăm să se certe Weber cu Vîlceanu, care are pădurea în coastă când intră abzetzer-ul, o să rămânem să aplăudăm halta de steril care ne rămâne”, a precizat Adrian Tudor.

 

 

Articolul precedentNereguli mari în magazine și restaurante: Carne scoasă din ambalaje, produse fără termen de valabilitate afișat și mizerie
Articolul următorCîrțu: Putem obține performanțe remarcabile. Obiectiv, câștigarea tuturor trofeelor din România