Cîrțu se teme că echipa lui Mihai Rotaru ar putea rata accederea în play off

CSU Craiova a terminat anul 2023 pe locul 3 din clasamentul SuperLigii la fotbal, cu 34 de puncte acumulate în cele 21 de partide disputate. Echipa lui Mihai Rotaru se află la 10 puncte distanță de FCSB, grupare care ocupă prima poziție, și are un avantaj de 5 puncte față de Hermannstadt, locul 7, primul din play out.
Sorin Cîrțu, fost președinte al clubului din Bănie, este sceptic în privința șanselor la titlul de campioană și privește cu îngrijorare spre formațiile ce aspiră la play off.

 

Echipa și-a bătut joc de posibilitățile de a lua puncte. Au fost punctele pe jos, trebuia să scoți în evidență din calitățile pe care tot spunem că le au jucătorii Craiovei. Nu-mi dau încredere că am putea câștiga campionatul.

Pe mine nu mă îngrijorează ecartul față de FCSB, ci față de cele care vor în play-off. Având în vedere și programul pe care îl avem, cu Farul, FCSB și Sepsi. N-am dovedit că suntem o echipă foarte puternică, dar n-aș vrea să trag concluzii radicale”, a spus, pentru ProSport, fosta glorie a Craiovei Maxima. 

Articolul precedentGorj: Dat dispărut de familie, un bărbat a fost găsit într-o pădure după ore de căutări
Articolul următorMETEO: Directorul ANM anunță cum va fi vremea în prima săptămână din 2024