Deşi e pe tobogan, Pandurii vrea să dea de pământ cu FRF şi membrii asociaţi

Speranţa moare ultima pentru clubul Pandurii Târgu Jiu, care îşi joacă ultimele cărţi în 2018. Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, speră ca echipa pe care a condus-o să aibă câştig de cauză în procesele cu Federaţia Română de Fotbal şi membrii asociaţi, iar gorjenii să evite retrogradarea pe plan sportiv. “Eu aş vrea ca lupta să fie numai pe teren, dar vom acţiona pe toate planurile, pentru ca Pandurii să fie în campionat, să nu retrogradeze şi sperăm în rezolvarea favorabilă şi la Curtea de Apel Bucureşti privind sancţiunile suferite în anul 2016: cele de natură disciplinară pentru meciul de la ASA Târgu Mureş şi sancţiuni cu încă 6 puncte privind neachitarea obligaţiilor salariale faţă de jucători atunci când s-a obţinut licenţă în martie-aprilie 2016”, a spus Condescu.  Pandurii va contesta decizia dată de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, care au hotărât, înainte de Crăciun, că s-a formulat o contestaţie tardivă în procesul înaintat de către gorjeni împotriva forului de conducere al fotbalului autohton. “Curtea de Apel susţine că a informat clubul despre decizia Comisiei de Recurs prin administratorul judiciar, dar administratorul judiciar susţine că nu a primit o astfel de înştiinţare din partea Comisiei de Recurs şi nu avea cum să o comunice clubului. Avem drept la recurs, suntem într-o dispută juridică, să vedem motivarea.  Clubul a făcut dovada că a primit, în 22 mai, adresa de la Comisia de Recurs. Termenul este în februarie”, a mai spus Condescu.

Pandurii se preocupă şi de transferuri în această perioadă, şi este foarte posibil ca la Târgu Jiu să vină mai mulţi jucători în probe. Cel mai probabil, echipa va efectua stagiul de pregătire în Gorj.

“Plecările depind de antrenor, dacă sunt jucători care din punctul lui de vedere nu fac faţă sau dacă jucătorii care vin nu-l mulţumesc, atunci nu vor fi opriţi. Trebuie să acoperim 5 posturi deficitare”, a afirmat principalul creditor.

De amintit că administratorul special Marin Golea a deschis acţiuni în Instanţă şi împotriva foştilor jucători de la Pandurii, care au părăsit terenul la Târgu Mureş, dar şi împotriva membrilor asociaţi care nu şi-au achitat contribuţia către formaţia gorjeană.

Articolul precedentȘi-a violat sora bolnavă care respiră printr-un aparat
Articolul următorÎncep concedierile din primării