După stadion, ”patiserul” Weber vrea să își deschidă gogoșerie și pe centură

Deși sunt dispute aprige pe cifrele prezentate în proiectul de buget, deputatul Mihai Weber a anunțat că sunt bani și lucrările pentru centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu vor fi reluate curând, după ce se va desemna noul constructor. Totodată, liderul PSD Gorj vorbește despre o vizită în Gorj a lui Narcis Neaga, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prilej cu care vor fi expuse proiectele pe infrastructură rutieră ce vizează județul.

”Contractul s-a reziliat, vechea firmă nu mai are contract cu Compania Națională de Drumuri, urmând ca în perioada următoare, din câte știu eu, să fie desemnat continuatorul lucrărilor. L-am invitat pe domnul Neaga să vină în Gorj și cred că pe la jumătatea lunii februarie vom avea vizita domniei sale aici”, a spus Weber.

O firmă desemnată pentru intrarea pe șantier se face numai în urma unei licitații, proces obligatoriu despre care nu se știe nimic. Dată, condiții de participare și alte elemente tehnice obligatorii nu au fost publicate sau prezentate verbal. Reamintim, același deputat le-a servit gogoși jurnaliștilor fără să clipească, acesta declarând senin că au fost alocați banii necesari finalizării lucrărilor la stadion, deși nici gând de așa ceva la momentul respectiv.

Articolul precedentVariante de lucru în cazul reabilitării Casei de Cultură
Articolul următorIPJ Gorj are un nou comunicator