E război! Romanescu, nemulțumit de Adrian Tudor, viceprimarul îi garantează că va pleca din Primărie

Primarul Marcel Romanescu a declarat că vrea să se implice mai mult în ceea ce priveşte evenimentele de pe raza municipiului, în special cele culturale. Edilul a sugerat că târgujienii sunt nemulţumiţi de activitatea de pe segmentul cultural şi are în vedere un alt program pentru 2019. Faptul că Romanescu înceracă să treacă peste el l-a înfuriat pe viceprimarul Adrian Tudor.

“Târgujienii şi oamenii de cultură nu au fost tocmai încântaţi, aşa că încercăm să creăm un alt program de evenimente pentru 2019. Domnul viceprimar, în momentul în care doreşte să participe la întâlnirile noastre din fiecare dimineaţa, poate să vină şi să-şi expună punctul de vedere. Cetăţenii îşi doresc altceva pentru Târgu Jiu”, a declarat Romanescu.

Primarul a mai spus că ţine la calitate, ci nu la cantitate.

“Suntem prea săraci să organizăm evenimente ieftine. Prefer să organizez 10-15 evenimente pe raza municipiului Târgu Jiu, care să aducă între 1.000-2.000 de persoane, decât să organizez 50 de evenimente cu dedicaţie pentru noi, aşa cum se proceda în trecut. Nu. Mă interesează şi mesajul pe care îl transmitem şi atractivitatea acestor evenimente”, a precizat edilul.

În replică, “vicele” Tudor se laudă că a pus Târgu Jiul pe harta evenimentelor culturale ale României, iar primarul Romanescu nu a participat la niciun astfel de eveniment de marcă şi nici la conferinţe de profil. Tudoar a mai sugerat că Romanescu nu are niciun om de cultură veritabil lângă el. Mai mult, acesta spune răspicat că Romanescu nu va mai fi primar încă un mandat:

”Eu vă spun că nu va mai fi Marcel Romanescu primar! Cine va decide, poporul va fi, dar nu Marcel Romanescu!”