Evidențe: Ișfan trage sfori pentru postul de adjunct la Inspectoratul Școlar

După ce în presa locală au apărut informații potrivit cărora există un ordin de numire a lui Ion Ișfan în funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Gorj, iar deputatul Mihai Weber ar fi împiedicat în ultimul moment numirea în noua funcție a fostului ”general”, președintele PSD Gorj a precizat că nu a văzut acel ordin. Totuși, nu exclude ipoteza, precizând că totul se va stabili la București.

”Nu am văzut acest ordin. Nu am discutat cu domnul Dragnea pe subiectul Ișfan, nu am discutat cu doamna ministru. Că vom discuta în următoarea perioadă, este altceva. Nu am văzut ordinul respectiv, ce să vă spun mai multe? Sunt pur și simplu niște zvonuri. O să discutăm săptămâna asta la București subiectul respectiv, pentru că în momentul în care apar anumite zvonuri, ceva realitate trebuie să existe”, a precizat Weber.

Deputatul a mai spus că Ișfan nu l-a amenințat cu plecarea din PSD, susținând că nu a vorbit cu fostul inspector școlar general, acesta fiind plecat. Varianta întoarcerii lui Ișfan în funcție de conducere nu pare a fi agreată de noul inspector general, Marcela Mrejeru.