Excluderi din PSD după bătaia între mai multe membre ale partidului. Cea care a reclamat își pierde mandatul de consilier

Cele două femei din organizația PSD Cluj, Anca Ciubăncan (consilier local la Cluj) și Angela Sacaliș (președinte al organizație municipale), implicate într-o altercație care s-a produs în 17 martie 2023 au fost excluse din partid.
Totodată, s-au decis două avertismente, într-un caz fiind vorba chiar de consiliera lui Vasile Dîncu.
În ceea ce privește consilierul Anca Ciubăcan, cea care a semnalat a făcut public evenimentul, reclamând autorităților că a fost agresată, sancțiunea aduce și pierderea mandatului de consilier local.

Astăzi,19.03.2023, Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în ședință extraordinară a aplicat sancțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale.

Deciziile luate astăzi respectă în integralitate Statutul P.S.D., fiind aplicate întocmai prevederile art. 31 aliniatul 1, respectiv aliniatul 4.

Astfel, au fost aplicate următoarele sancțiuni:

– Excluderea din partid a doamnei Ciubăncan Anca, conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.
– Excluderea din partid a doamnei Sacaliș Angela, conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.
– Aplicarea sancțunii cu <<Avertisment>> pentru d-ra Milea Evelina, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.

 – Aplicarea sancțiunii cu <<Avertisment>> pentru d-ra Neagu Luiza, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.

Hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”, a transmis PSD Cluj, într-un comunicat de presă

Articolul precedentMinistrul Energiei: România și-a asumat, fără tăgadă, anul 2032 pentru scoaterea cărbunelui
Articolul următorGorj: Accident cu patru răniți! Fetiță în stare de inconștiență, a intervenit elicopterul SMURD