Fără număr! Sarcină vrea să bage bani și în echipa de fotbal din Reșița

Omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină intenționează să se implice financiar și în echipa de fotbal Club Școlar Municipal Reșița. Formația activează în liga a treia, în aceeași serie cu ACS Șirineasa, grupare atribuită tot afaceristului din Runcu-Gorj. ”Aplecarea” lui Sarcină către CSM Reșița i-ar putea aduce acestuia palmaresul cunoscutei Metalul Reșița, devenită Clubul Sportiv Muncitoresc, entitate sportivă alintată în trecut ”Milan din Banat”. Sarcină a recunoscut într-o publicație locală dorința de investi în fotbalul reșițean.

”Îmi place ce există la Reșița. E un stadion absolut superb, o galerie minunată, un antrenor care îmi place mult, un președinte foarte bun. Mi-ar plăcea să vin la Reșița, sunt convins că vom găsi o formulă de parteneriat. Ar exista o posibilitate ca Primăria din Reșița să dețină 51%, iar eu să preiau restul de 41%. Din partea mea există acest interes. Deocamdată nu m-a invitat nimeni să discutăm despre un astfel de parteneriat public-privat, nu am negociat, nu am discutat cu nimeni nimic, dar am văzut ceea ce există la Reșița și mi-a plăcut foarte mult. Am putea dezvolta un proiect foarte frumos” a declarat, pentru expresdebanat.ro, Nicolae Sarcină.

Există voci care spun că afaceristul nu s-ar mulțumi deloc cu 49% din Clubul Școlar Municipal Reșița, fiindcă are nevoie de 51% pentru a stopa unele acțiuni înintate de gruparea bănățeană la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv. Sursele susțin spun că reșițenii ar fi reclamat decizile comisiilor Federației Române de Fotbal care au considerat că Șirineasa nu merită depunctată și are drept de promovare, deși și-a schimbat denumirea.  Și reclamațiile la federația de profil au fost făcute tot de diriguitorii echipei în care Nicolae Sarcină vrea să bage bani. CSM Reșița ar fi a treia formație de fotbal, după ACS Șirineasa, Luceafărul Oradea, din portofoliul magnatului Succes. Trei echipe, trei voturi importante la apropiatele alegeri care vor stabili președintele Federației Române de Fotbal.

Galerie foto:

 

Articolul precedentBiserica nu interzice filmarea nunților și botezurilor
Articolul următorManagerul Spitalului din Târgu Jiu spune că bolnavii sunt mulțumiți de mâncarea primită