Galerie foto: Reabilitarea străzii Grivița, aproape de final. Așa se va acționa în tot orașul

Reabilitarea străzii Grivița din municipiul Târgu Jiu înaintează și curând investiția va fi finalizată. Primarul Marcel Romanescu a prezentat stadiul lucrărilor, cu precizarea că toate străzile din oraș sunt vizate de astfel de transformări.

Au venit și rigolele pentru strada Griviței. Cablurile trec în subteran, au fost instalați și stâlpii pentru iluminat cu lămpi pe led. Mai este puțin. Este modelul după care se vor face toate străzile din Târgu Jiu.
Încă sunt multe persoane care mă întreabă: <<La noi când se face strada?>>, <<La noi când se rezolvă canalizarea?>> Este un volum foarte mare de lucrări și toate aceste probleme se rezolva în timp. Tot ce vă cer acum este sa urmăriți ceea ce se întâmplă de doi ani în oraș. Străzile pe care le-am făcut, investițiile demarate, toate sunt palpabile, ușor de observat. Am arătat că se poate face ceea ce alții nu au făcut în aproape 20 de ani. Nu mai durează mult. Modernizăm municipiul Târgu Jiu, recuperăm tot ce s-a înstrăinat și mergem mai departe”, a transmis Romanescu.