Gorj: A tâlhărit o lucrătoare a unei agenții de pariuri! 3.000 de lei, luați cu forța pe stradă

Un tânăr de 27 de ani, din Târgu Jiu, a fost reținut de polițiști, miercuri, 8 iulie, fiind suspect de comiterea unei tâlhării pe raza orașului Târgu Cărbunești. Concret, acesta ar fi deposedat prin violență, de 3.000 de lei, o tânără care plecase de la serviciu cu încasările pe ziua respectivă.

 

La data de 9 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, și introdus în arestul poliției un tânăr de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Acesta, în seara zilei de miercuri, în timp ce se afla pe raza orașului Târgu Cărbunești, ar fi deposedat o tânără de 22 de ani, de suma de 3.000 lei, ce reprezenta încasările de la agenția de pariuri sportive unde lucrează, prin exercitarea de acte de violență asupra sa. La scurt timp după ce victima a sunat la numărul unic de urgență 112, pentru a cere sprijinul polițiștilor, tânărul de 27 de ani a fost identificat pe albia râului Gilort, la circa 500 de metri de locul faptei și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Victima a fost prezentată la SML Gorj, în vederea examinării, iar raportul de expertiză legală a arătat faptul că leziunile provocate nu au pus în primejdie viaţa persoanei şi necesită pentru vindecare 8-9 zile îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Gorj.

Suspectul va fi prezentat, joi, Parchetului şi Instanţei cu propuneri legale.