Gorj: Doi reținuți! Patru tineri au violat domiciliul unei adolescente și i-au bătut tatăl

 

Doi tineri, de 26 și 29 de ani, ambii din comuna Jupânești, Gorj, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, sâmbătă, 1 august, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Concret, aceștia și doi amici au mers acasă la o adolescentă din comună, acolo unde, în urma unui conflict verbal cu aceasta, au pătruns fără drept în curtea locuinței și, mai mult, l-au agresat pe tatăl fetei.

 

În seara de 31 iulie a.c., polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără de 15 de ani,  din comuna Jupânești, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei doi reținuți, împreună cu alți doi tineri, de 28 și 29 de ani, din comunele Jupînești și Bărbătești, toți aflați sub influența băuturilor alcoolice, au mers la locuința apelantei, unde au început conflict verbal cu aceasta. Din locuință a ieșit tatăl apelantei, în vârstă de 50 de ani, care era, de asemenea, sub influența alcoolului, și care a încercat să-i îndepărteze pe cei patru, însă aceștia au pătruns, fără drept, în curtea locuinței și au început să exercite acte de violență asupra sa.

În apărarea tatălui său a intervenit și un tânăr de 22 de ani, care a exercitat acte de violență asupra unuia dintre tinerii care provocaseră altercația, acesta suferind leziuni în zona capului, pentru care nu a solicitat intervenția ambulanței. La rândul său, bărbatul de 50 de ani prezenta mai multe leziuni minore, în urma lovirilor, dar a refuzat prezența unui echipaj al ambulanței la fața locului pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale.

Articolul precedentTârgu Jiu: Transloc așteaptă aprobarea Consiliului Local pentru a cumpăra 3 autobuze noi
Articolul următorPSD îl șicanează, Romanescu arată ce a făcut: Obiectivele sunt realizate pentru cetățeni