Gorj: Trei pe zi. Val de șoferi prinși sub influența băuturilor alcoolice la volan

Polițiștii gorjeni din cadrul Serviciului Rutier și a subunităților de poliție au de furcă zilnic cu conducătorii auto care se urcă la volan deși au consumat alcool. Astfel, în numai două zile, 9 și 10 iunie a.c., au fost surprinși băuți în trafic șase conducători auto.

  • Polițiști din cadrul S.R. Gorj au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani , din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, având o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au surprins în trafic un bărbat de 57 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, Apa Neagră, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool purîn aerul expirat.
  • Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au identificat în trafic un bărbat de 44 de ani, în timp ce șofa pe raza comunei Negomir, având o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Polițiști din cadrul Secției 8 Poliției Rurală Stoina au depistat la volan un bărbat de 56 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Stoina, având o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Polițiști din cadrul S.R. Gorj au identificat în trafic un bărbat de 55 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ciocârlău din Târgu Jiu, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în arul expirat.
  • Polițiști din cadrul Secției 6 Poliliției Târgu Cărbunești au surprins la volan un bărbat de 49 de ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Turburea, având o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost dispuse măsurile legale.

Articolul precedentL-au prins cu falsul! Primar gorjean, suspendat o lună
Articolul următorSe amână! Primarul Romanescu va delega un antrenor la conducerea CSM Târgu Jiu