Handbal: CSM Târgu Jiu, meci egal cu HC Zalău. Punct important în economia clasamentului

CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate cu HC Zalău, scor 22-22 (10-12), meci din etapa a XX-a din Liga Florilor, disputat, miercuri seara, la Sala Sporturilor din municipiu.
În urma acestui rezultat, CSM a urcat pe locul 9 în clasament, HC Zalău, formație antrenată de Gheorghe Tadici, a coborât o poziţie şi este acum pe penultimul loc, la retrogradare.
Alexandra Gavrilă şi Katarina Pavlovic, fiecare cu câte 5 goluri marcate, au fost cele mai bune marcatoare ale echipei gazdă.

 

Liviu Andrieș: Orice punct în clasament ne face bine

La cum am jucat astăzi, cred că am câştigat un punct. Orice punct pus în clasament ne face bine. Cred că a fost vorba şi de un pic de oboseală, dar şi de o stare de mulţumire, pe fondul a ceea ce am realizat până în acest moment. Am acumulat puncte şi am avut impresia că suntem cu sacii în căruţă, dar le-am atenţionat că nu suntem cu sacii în căruţă şi în plus le-am spus că jucăm acasă şi pe teren propriu vrem să fim o nucă tare pentru orice echipă. Evoluţia de astăzi lasă de dorit, dar este un punct care ne duce pe locul 9 în clasament. Chiar dacă s-a strâns lupta în zona locurilor retrogradabile, noi suntem ok, mai avem 3 jocuri acasă şi vom face tot posibilul să ne consolidăm poziţia a 10-a în clasament şi să evităm barajul”, a declarat, după joc, antrenorul CSM Târgu Jiu.

Articolul precedentTârgu Jiu: Când începe activitatea în cele două noi fabrici de la Bârsești. Sute de noi locuri de muncă
Articolul următorSorana Cîrstea are șansa ei! Cu cine joacă, în această seara, semifinala de la Miami