Handbal: CSM Târgu Jiu, meci egal cu HC Zalău. Punct important în economia clasamentului

CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate cu HC Zalău, scor 22-22 (10-12), meci din etapa a XX-a din Liga Florilor, disputat, miercuri seara, la Sala Sporturilor din municipiu.
În urma acestui rezultat, CSM a urcat pe locul 9 în clasament, HC Zalău, formație antrenată de Gheorghe Tadici, a coborât o poziţie şi este acum pe penultimul loc, la retrogradare.
Alexandra Gavrilă şi Katarina Pavlovic, fiecare cu câte 5 goluri marcate, au fost cele mai bune marcatoare ale echipei gazdă.

 

Liviu Andrieș: Orice punct în clasament ne face bine

La cum am jucat astăzi, cred că am câştigat un punct. Orice punct pus în clasament ne face bine. Cred că a fost vorba şi de un pic de oboseală, dar şi de o stare de mulţumire, pe fondul a ceea ce am realizat până în acest moment. Am acumulat puncte şi am avut impresia că suntem cu sacii în căruţă, dar le-am atenţionat că nu suntem cu sacii în căruţă şi în plus le-am spus că jucăm acasă şi pe teren propriu vrem să fim o nucă tare pentru orice echipă. Evoluţia de astăzi lasă de dorit, dar este un punct care ne duce pe locul 9 în clasament. Chiar dacă s-a strâns lupta în zona locurilor retrogradabile, noi suntem ok, mai avem 3 jocuri acasă şi vom face tot posibilul să ne consolidăm poziţia a 10-a în clasament şi să evităm barajul”, a declarat, după joc, antrenorul CSM Târgu Jiu.