În sfârșit! Primăria a salvat baza sportivă de la Școala ”Sf. Nicolae”

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că terenul pe care este baza sportivă a Școlii Gimnaziale ”Sf. Nicolae” a intrat în patrimoniul municipalității. Primăria Târgu Jiu plătea chirie pentru ca elevii să beneficieze de terenurile de sport, asta după ce în anul 2006 autoritatea locală a pierdut procesul cu fostul proprietar. Mai mult, exista pericolul real ca proprietarul să dea altă destinație bazei sportive.

Continuăm să readucem în patrimoniul municipiului Târgu Jiu obiective pierdute în trecut. De data aceasta este vorba despre un teren situat în strada Vasile Alecsandri, unde este amplasată baza sportivă a Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”.
Terenul în cauză a fost câștigat în instanță de actualul proprietar încă din anul 2006, în toată această perioadă municipalitatea fiind obligată să achite sume considerabile pentru ca unitatea de învățământ să poată folosi baza sportivă.
Am luptat de la bun început ca municipiul Târgu Jiu să-și recupereze toate aceste obiective și iată că astăzi putem sa aducem și acest teren în proprietatea orașului.
Avem aici o unitate de învățământ modernă, unde am investit foarte mult pentru extindere și dotări și care merită o baza sportivă cu terenuri sintetice, așa cum îmi doresc pentru toate școlile din oraș! Este o investiție în viitor, în educația copiilor noștri”, a transmis edilul.