Inuman! Un bătrân se roagă în genunchi să fie consultat într-un spital din România

 

Un bătrân a stat în genunchi pe holurile spitalului din Corabia, județul Olt, rugându-se să fie consultat. Suferindul a spus că așteaptă de trei ore să fie preluat de cineva și că are nevoie de ajutor pentru că a suferit un accident vascular.

Imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare de o tânăra care era în vizită la un pacient internat în Spitalul Orășenesc Corabia. Această îl găsește pe bătrân în genunchi și se oferă să îl ajute. Pentru că nu îl poate ridică singură, roagă personalul medical să intervină. Cadrul medical care vine îl vede pe bătrân și pleacă nepăsătoare fără să facă nimic.

Văzând că nu îl pot ridică singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea că suferise în trecut și un AVC) am mers să anunț un medic. Am anunțat o Dna Dr. respectabilă, cu părul puțin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea, nu aș vrea că domnul Ivănuș să fie lezat în vreun fel. Răspunsul doamnei: ‘<<Să vină infirmierele>>, s-a întors și, fără urmă de umanitate, a plecat. Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. <<Doamnele>> infirmiere nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd” a scris, pe facebook, Mădălina Temelie.