Jandarmeria Română are o nouă conducere. Colonelul Alin Mastan a fost împuternicit la comandă

 

Colonelul Alin Mastan, prim-adjunctul Jandarmeriei Bucureşti, a fost împuternicit în funcția de inspector general al Jandarmeriei Române, prin ordin al ministrului Marcel Vela.

Având în vedere că la data de 19.10.2020 a expirat împuternicirea în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a colonelului Enescu Bogdan, începând cu data de 20.10.2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, colonelul Mastan Alin, prim adjunct al Directorului General al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de inspector general al Jandarmeriei Române”, a transmis, marţi, Ministerul Afecerilor Interne.

Alin Mastan îl urmează la comanda Jandarmeriei pe Bogdan Enescu, cel din urmă fiind pus sub învinuire de DNA pentru că și-a umflat numărul de ore suplimentare.

Și adjuncții Jandarmeriei Române au fost schimbați din funcție. Colonelul Liviu Uzlău și Alexandru Tobă, fost șef al Jandarmeriei Caraș-Severin, vor face parte acum din conducerea structurii MAI.