La loc comanda! Târgu Jiul, tocmai bun pentru gunoiul din alte județe

Situație incredibilă la nivel de Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, aleșii PSD intenționează să revoce propriile hotărâri, prin care au interzis celor de la Polaris să mai colecteze deșeurile din alte județe la groapa ecologică a orașului. Ce a urmat se știe, firma de salubritate a refuzat să își mai facă treaba câteva zile, iar în unele cartiere se ridicau munți de resturi menajere, adevărate focare de infecție. Viceprimarul Aurel Popescu a depus în data de 16 ianuarie a.c. un alt proiect de hotărâre prin care dorește anularea deciziilor luate în vară.

PNL Gorj a dat publicității un comunicat de presă în care reamintește că hotărârile respective au fost introduse pe ordinea de zi fără o analiză în comisiile de specialitate și fără aviz de la Departamentul Juridic, ba chiar se modificau clauze prevăzute într-un contract comercial.

”Mai mult decât atât, consilierii PSD și ALDE au forțat adoptarea hotărârilor, profitând de majoritatea pe care o dețin în Consiliul Local și ignorând atât observațiile juriștilor, cât și argumentele consilierilor liberali care s-au poziționat împotriva adoptării unei astfel de hotărâri. Totodată, șeful Polaris a avertizat consilierii PSD-ALDE că adoptarea celor două hotărâri inițiate de ei va determina probabil creșterea prețurilor percepute târgujienilor de către societatea de salubritate”, arată comunicatul PNL.

 

Articolul precedentManagerul Spitalului din Târgu Jiu, reclamat de salariați Consiliului de Administrație
Articolul următorClasele de salarizare vor fi acordate de șefii direcți, sindicate și șefii de EMC-uri