Mihai Rotaru, după amânarea meciului cu Astra: Jucătorii sunt ca tigrul la pradă, ca leul când simte simte sânge!

Lotul Universității Craiova a rămas la Giurgiu, așteptând deciziile LPF, după ce meciul cu Astra a fost amânat, în urma confirmării cu Covid-19 a unui jucător giurgiuvean. Mihai Rotaru, finanțatorul echipei din Bănie, a spus că rezultatul meciului ar putea fi decis la ”masa verde”.

E o stare de disconfort. Toată lumea voia să joace, dar, din păcate, nu se poate. Întotdeauna există temeri pe subiectul ăsta, au fost atâtea cazuri, Dinamo, Botoșani, CFR. Acum, șansele erau foarte mici să se întâmple asta. Ei făcuseră testele zilele trecute. Am înțeles că este un caz grav la Astra, cu febra, convulsii musculare. Asta am înțeles de la colegii giurgiuveni. Cel mai important e să fie sănătos (Crepulja – n.r.)… Am avut o tentativă să plecăm, dar ne-am dat seama că poate interveni DSP. Sunt abordări diferite în funcție de zonă. Am văzut că cei de la Cluj au decis ceva, cei din Ilfov altceva. Giurgiu poate avea altă abordare și rămânem pe loc. Ne putem trezi că suntem reprogramați vineri, apoi să ne întoarcem. Am discutat cu staff-ul, cu căpitanii, toți au vrut același lucru. Rămânem pe loc, ne antrenăm. Toți jucătorii vor titlul. Sunt ca tigrul la pradă, ca leul când simte sânge! Au zis că nu vor să meargă acasă acum, vor să stea la Giurgiu, să joace și să câștige.

Mâine, după Adunarea Generală, vom cunoaște ce se întâmplă. Teoretic, ar trebui ca acest meci să nu se mai dispute, sunt cele mai mari șanse. Ei trebuie să stea 5 zile, apoi să se retesteze. Dar știm că nu mai sunt date. În primul rând noi vrem să jucăm pe teren. Nu așteptăm pomeni. Vedem ce se va întâmpla. Dacă nu se joacă, ne vom cere drepturile, vom vedea ce spun regulamentele. E o variantă și să câștigăm cu 3-0”, a declarat, la Digi Sport, Rotaru.

Articolul precedentRomanescu, replică la Florescu: Pentru mine, cetățenii sunt egali, chiar dacă poartă pantaloni, fustă sau se asortează într-un anumit fel
Articolul următorProiect! Vela vrea o delimitare clară a Poliției Române de Poliția Locală