Romanescu, replică la Florescu: Pentru mine, cetățenii sunt egali, chiar dacă poartă pantaloni, fustă sau se asortează într-un anumit fel

Marcel Romanescu i-a oferit o replică tăioasă contracandidatului său la Primăria Târgu Jiu, social-democratul Ciprian Florescu. Cel din urmă declarase că lucrurile nu au mers bine pentru că tocmai actualul edil a creat tensiuni în Primărie. Fostul prefect a arătat că primarul în funcție a lăsat o singură secretară pentru cei doi viceprimari, iar de aici se poate vedea ostilitatea lui Romanescu. În replică, primarul a declarat că a făcut lucrurile diferit la instituţia pe care o conduce faţă de Florescu, renumit pentru ordinul privitor la “conduita vestimentară”, pe care l-a dat ca prefect.

La cei doi viceprimari, am stabilit să aibă o singură secretară. Cred că le era suficient pentru volumul de activitate pe care l-au avut în ultimii doi ani de zile. Singura realizare a domnului Florescu a fost dimensiunea de la fustă la intrarea in Instituţia Prefectului. Vă garantez că la Primăria Municipiului, nu voi sta să măsor niciodată dimensiunea fustelor doamnelor şi domnişoarelor care intră în instituţie. Altele sunt problemele municipiului. Pentru mine, cetăţenii sunt egali, chiar dacă poartă pantaloni, fustă sau se asortează într-un anume fel”, a declarat, la Radio Infinit, Romanescu.

Romanescu a avut un răspuns şi la acuzaţiile că a menţinut un climat de nelinişte la primărie, din cauza numeroaselor contre cu opozanţii săi. Edilul a declarat, încă o dată, că preferă să facă lucrurile diferit faţă de contracandidatul său, în orice domeniu.

Dacă liniştea înseamnă să facem ilegalităţi împreună sau să furăm împreună, nu vor avea în mine niciodată un pacifist. Domnul prefect ştie foarte bine, ce s-a întâmplat în trecut, când, cu foarte multă linişte, inclusiv a consilierilor, se încredinţau tot fel de bunuri unor grupuri de interese. Văd că, acum, dânsul susţine sportul. Îi garantez că, pe perioada mandatului meu de primar, nimeni din sfera politicului nu o să mai primească indeminizaţii pentru consilii de administraţie sau pentru AGA. Banii trebuie să ajungă la copii, la antrenorii din Târgu Jiu, nu la politruci. Dacă ai decenţa neceseară, chiar dacă reprezinţi o autoritate publică în stuctura de conducere, când vezi că structura se duce în faliment, renunţi la acea indeminizaţie. O faci pentru grupele de juniori, pentru fotbalişti, pentru oamenii care aveau nevoie de acei bani la acel moment. Dânsul şi Aurel Popescu s-au înfruptat din bugetul Clubului Pandurii”, a mai spus Romanescu.

 

Articolul precedentMinistrul Muncii: Alocațiile se majorează cu 20% de la 1 septembrie
Articolul următorMihai Rotaru, după amânarea meciului cu Astra: Jucătorii sunt ca tigrul la pradă, ca leul când simte simte sânge!