Obiectivul handbaliştilor, în pericol

Handbaliştii de la UCB Târgu Jiu au probleme serioase după numai o etapă din retur. Gorjenii au fost învinşi la Reşiţa (28-26) de către CSM Şcolar, o formaţie modestă în prima parte a sezonului, şi s-au distanţat la 6 puncte faţă de liderul CSM Oradea.  În plus, Dorin Dragnea şi Cătălin Ion au suferit accidentări serioase, în meciul din weekend, şi ar putea lipsi o perioadă îndelungată de pe parchet. Pentru gorjeni totul a mers prost, mai ales după ce bihorenii au câştigat la CS Minaur Baia Mare II (29-30), un joc în care gazdele au condus cu 7 goluri, avantaj pe care nu l-au putut conserva. Toate acestea l-au înfuriat pe antrenorul Adrian Gorun, care a lansat atacuri dure la adresa adversarilor. “Văd că handbalul  nu se joacă numai pe teren. Cei de la Reşiţa au avut o atitudine extraordinară, dar cred că şi arbitrii au fost cooptaţi în treaba asta, au făcut foarte multe greşeli împotriva noastră. Pe de altă parte, la jocul dintre Minaur Baia Mare şi echipa din Oradea, pur şi simplu gazdele s-au dat la o parte. În minutul 25 conduceau la 7 goluri, moment în care antrenorul a schimbat toată echipa, şi aşa au jucat până la final, când Oradea a reuşit să se impună la un gol”.

Bineînţeles, Gorun a recunoscut că principala vinovată de situaţia creată este echipa sa. Cu toate acestea, problemele din debutul returului se materializează deja în anumite întrebări. Se mai vrea promovarea la Târgu Jiu? Se mai poate promova? Va fi suplimentat bugetul echipei conform promisiunilor? Dacă nu, asistăm la un an sportiv în care fondurile au fost alocate de pomană.

“Noi încă sperăm la promovare. Mai sunt 9 etape, mă gândesc că nu toate echipele se vor da la o parte din faţa formaţiei din Oradea. E clar că nu mai avem nevoie să facem niciun pas greşit. Sper că vom recupera punctele în meciul de acasă cu Oradea, iar apoi stăm la mâna rezultatelor. Dacă nu, mergem la baraj. Sunt şanse egale, echipele care vin acolo sunt formaţii cu probleme financiare, eu sper că vom fi mai motivaţi, putem avea un plus faţă de ele”, a declarat Gorun.

Articolul precedentRomanescu nu abandonează Casa de Cultură
Articolul următorRușeț: Creșterile salariale se vor regăsi în lichidare. Nu era posibil la avans