Pacienţii de la Spitalul Târgu Jiu vor fi trecuţi „la caserolă”

Gigel Capotă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, este convins că pacienţii unităţii pe care o conduce sunt hrăniţi corespunzător. Afirmaţia şefului de spital vine după ce, în spaţiul public, au apărut informaţii care susţineau că unii dintre bolnavi au primit, timp de 3 luni, porţii de hrană reduse. Mai exact, garnitura era servită, felul principal nu. Pentru a înlătura orice dubiu, Capotă a declarat că mâncarea va fi servită în caserole.

“Ca să ajungă la beneficiarul final exact ceea ce pleacă din bucătărie am luat măsura ca, începând cu luna martie, felul doi, la prânz şi seara, să fie servit în caserole, ca să nu mai fie aceste discuţii sau să avem noi o impresie falsă că n-ar ajunge ceea ce trebuie la pacient”, a spus managerul SJU.

Capotă susţine că la Spitalul din Târgu Jiu se pune accent pe calitatea şi diversitatea alimentaţiei.

 

Articolul precedentPrimăria Târgu Jiu, pas înainte pentru modernizarea transportului în comun
Articolul următorMinistrul Energiei zice că-i dă ”Flit” coanei Europa, cu toate normele sale de mediu