Ponta, după reținerea procurorului care l-a vrut după gratii: Până azi a fost protejat

Victor Ponta, fost premier, în prezent deputat Pro România de Gorj, a reacționat după ce fostul procuror Mircea Negulescu (Portocală), cel care l-a pus sub învinuire în dosarul ”Tony Blair”, a fost reținut miercuri seara.

Dl Negulescu a fabricat probe false/a șantajat persoane cercetate în alte dosare și i-a obligat sa depună mărturii false/a folosit ilegal statutul de martor cu identitate protejată pentru cei șantajați de el/a influențat direct decizii strict politice și persoane publice din județul Prahova/a avut un comportament și acțiuni de crimă organizată folosind statutul de procuror și puterile legale specifice funcției/a cheltuit milioane de lei din bani publici pentru războaiele lui de interlop/și mai sunt și alții care au procedat la fel!

Portocală (ca și alții ca el) sunt o rușine pentru majoritatea magistraților corecți care aplică legea și își fac datoria/dar nu au fost niciodată pedepsiți și înlăturați ca niște uscături dintr-o pădure!

În SUA sau în orice țară europeană democratica era de mult în penitenciar/în Romania pana azi a fost protejat!”, a transmis Ponta.

Fostul premier mai spune că PNL încearcă să desființeze Secția Specială „ca să îi protejeze pe infractorii care au fabricat dosare adversarilor lor politici!”.