Nu vrea să agite viceprimarii. Florescu analizează posibilitatea candidaturii la Primăria Târgu Jiu

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, cântăreşte dacă o să intre în bătălia electorală din vara anului 2020. Deşi nu vrea să dezvolte acum subiectul, fostul social-democrat a admis că are un plan.

“Atâta vreme cât ocup funcţia de prefect, nu mă pot întoarce în partid, în niciun partid. Sigur, planuri îmi fac pentru că îmi place să fiu organizat, în ceea ce-mi priveşte cariera şi sigur că există nişte paşi, un traseu pe care mi l-am creionat. În funcţie de cum se vor derula lucrurile în viitorul apropiat, o să pot să ies şi public şi să spun pe ce direcţie m-am hotărât să merg”, a declarat reprezentantul guvernului la Radio Infinit.

Actualul prefect exclude o canidatură la Consiliul Judeţean Gorj, însă pare interesat de primăria municipiului.

“Discuţiile m-au vizat mai puţin în mod direct pe mine, am participat la foarte puţine discuţii referitoare la acest aspect. Mai mult, sunt băgat în discuţii de cei care nu mă iubesc. Vorbind despre Primăria municipiului Târgu Jiu, prefer să tac şi să analizez. Preşedinţia Consiliului Judeţean nu poate fi un obiectiv pentru mine, atâta timp cât fiecare partid politic îşi cam ştie candidatul pentru 2020. Am văzut că sunt o mulţime de formatori de opinie care deţin adevărul absolut şi care pun ştampile pe posibili candidaţi”, a spus Florescu.