PSD Gorj susține un premier care protejează un inculpat din dosarul Dragnea – DGASP

Organizația județeană Gorj a Partidului Social Democrat s-a grăbit să sară în barca lui Dragnea, deși, într-o emisiune de la TV SUD, senatorul Florin Cârcimaru spunea că Gorjul susține PSD – ul, nu este în tabăra Dragnea sau Tudose. Imediat ce partidul a desemnat-o pe Vasilica Viorica Dăncilă drept premier propus validării președintelui Iohannis, același senator Cârciumaru s-a grăbit să își declare sprijinul pentru europarlamentarul extras din Teleorman.

”Prin nominalizarea doamnei europarlamentar Viorica Dăncilă ca prim-ministru al României, sperăm ca partidul să-și regăsească liniștea și înțelepciunea pentru a evita scufundarea guvernului într-o criză care, din păcate, se prefigura de ceva vreme. Experiența profesională a acesteia, dar și cea politică o vor ajuta, în perioada următoare, să reunească partidul în echipa puternică pe care o știm de ani buni. Doamna Viorica Dăncilă, liderul europarlamentarilor PSD, va avea sprijinul partidului pentru continuarea Programului de guvernare și pentru îmbunătățirea Legilor Justiției”, a scris pe facebook senatorul de Gorj.

Viorica Dăncilă va avea tot interesul să ”îmbunătățească” rapid Legile Justiției pentru că, pe lângă problemele șefului Liviu Dragnea și a multor alți social democrați, care așteptă izbăvirea de perspectiva unor condamnări, chiar o subordonată a ei are probleme  mari cu legea. Premierul propus a angajat-o ca asistentă locală la biroul său de europarlamentar tocmai pe Adriana Botorogeanu, inculpată alături de Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGSAP Teleorman. În alți termeni, fix pe complicea președintelui PSD.

Galerie foto:

 

Articolul precedentIohannis vine la Târgu-Jiu pentru a cinsti eroii neamului
Articolul următorPrimarul Romanescu vrea ”să spargă” bâlciurile de la ”Zilele Orașului” și ”Festivalul Berii”