Iohannis vine la Târgu-Jiu pentru a cinsti eroii neamului

Șeful statului, Klaus Iohannis, revine în oraşul lui Brâncuşi. Anunţul a fost făcut, marţi, de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Iohannis va lua parte la Conferința Internațională “Valoarea Universală Excepțională a Ansamblului Monumental «Calea Eroilor»”, organizată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Evenimentul din toamnă va marca 80 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumental ridicat de Constantin Brâncuși la Târgu-Jiu.

“Este îmbucurător, mai ales că orice eveniment organizat sub patronajul preşedintelui dă o valoare şi o putere extraordinară manifestărilor. Se va constitui o comisie care va analiza toate propunerile, toate materialele care vor fi incluse la acest simpozion, şi toţi paricipanţi. Este cea mai mare onoare pe care preşedintele putea să ne-o facă în acest an al Centenarului. După cum bine ştiţi, preşedintele României, în fiecare an, îşi alege două-trei evenimente, iar anul acesta sunt cinci evenimente pe care le asigură sub patronajul Preşedinţiei României”, a spus Romanescu.

Iohannis a fost la Târgu Jiu şi în toamna anului 2016, când a participat la ceremoniile prilejuite de comemorarea eroilor bătăliei de pe Jiu.

Articolul precedentNemulțumit de dezăpezire, Romanescu a urecheat câțiva salariați ai Edilitara
Articolul următorPSD Gorj susține un premier care protejează un inculpat din dosarul Dragnea – DGASP