PSD-işii gorjeni râd de PNL:  “Anemici, muribunzi, ilegali!”

Reprezentanţii Partidului Social Democrat nu sunt deloc impresionaţi de mitingul adversarilor politici sau de moţiunea de cenzură depusă de liberali împotriva Guvernului.

Luni seara, membrii PNL Gorj au protestat în Piaţa Prefecturii, fără autorizaţie, eveniment la care s-au strâns câteva sute de oameni.

Dacă este să ne luăm după “tabăra” protestatarilor, la acţiune au participat 600 de cetăţeni.

În schimb, social-democraţii abia au văzut 200 de oameni.

Oricum, galbenul nu e pe placul purtătorului de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu, care a considerat mitingul PNL, anemic şi  lipsit de culoare.

“Nu au reuşit să-i adune nici măcar pe proprii membri de partid. Să nu mai punem în evidenţă că acest eveniment nu a avut un cadru legal. A fost mediadizat pe toate reţelele de socializare, pe toate canalele media, ca apoi să aflăm că de fapt nu este un protest, ci doar o întâlnire ad-hoc. Se folosesc de orice pârghie, chiar dacă ea nu este legală. Conţinutul moţiunii nu a interesat prea multă lume, nici măcar pe mebrii PNL. S-au strâns doar 200 de persoane, membri de partid. Partidul Naţional Liberal încearcă să se dezmorţească, dar este muribund, îşi dă ultima suflare”, a tunat Borduşanu.

Articolul precedent”Crimă culturală în derulare, azi, la Târgu Jiu”
Articolul următorTată și fiu colegi de bancă, la 34 de ani părintele vrea să învețe să scrie și să citească