”Crimă culturală în derulare, azi, la Târgu Jiu”

Jurnalistul de investigații Narcis Daju încercă să capaciteze media locală și centrală, oamenii de cultură, cetățenii care realizează importanța operelor lui Brâncuși, pentru a împiedica depunerea celui de-al doilea dosar, prin care se încearcă includerea Ansamblului Brâncuși pe lista UNESCO.
”Iresponsabilitatea crasă a autorităților locale și centrale ne-a adus în această zi neagră, în care conducerea Institutului Național al Patrimoniului vine la Târgu Jiu și ne prezintă, cu fastul de rigoare, certificatul de deces al prestigiului Ansamblului Brâncuși la nivel mondial!”, scrie jurnalistul în manifestul lansat pe pagina sa de facebook.
Daju consideră că există pericolul ca intenția autorităților să ducă la un  nou refuz din partea UNESCO, și o nouă declasare la nivel mondial, asta pentru că, din 2014, anul în care s-a mai încercat includerea Ansamblului pe lista UNESCO, operele sunt într-o stare mai proastă, iar cele 50 de milioane de euro promise de Dragnea, pentru amenajarea Căii Eroilor, nu vor ajunge la Târgu Jiu.
Articolul precedentNu se egalizează salariile la CEO! Importanța muncii și condițiile de muncă vor da valoarea lefurilor
Articolul următorPSD-işii gorjeni râd de PNL:  “Anemici, muribunzi, ilegali!”